Grote ravage na verkeersongeval op Westenholterallee

Op de Westenholterallee is dinsdag een personenauto tegen een bedrijfsauto geknald. Door de klap belandden beide auto’s in de berm en kwam een op de zijkant terecht. Ook sneuvelde een verkeerslicht. Wonder boven wonder kwamen de inzittenden van beide voertuigen er zonder kleerscheuren van af. Een automobilist hield een piepklein hoofdwondje over aan het ongeval.

Foto’s en tekst: Peter Denekamp

Omstreeks 8.00 uur stond de bedrijfsauto op de Westenholterallee voor de verkeerslichten te wachten om linksaf te slaan naar de Boeierweg. Door onbekende oorzaak knalde de bestuurder van de personenauto, die richting Stadshagen reed, op de bedrijfsauto. Die raakte zwaar beschadigd bij het rechter achterwiel en eindigde in de middenberm. De personenauto tolde over de weg en kwam op de zijkant in de berm terecht.

De hulpdiensten rukten groots uit maar eenmaal ter plaatse bleek dat niemand bekneld zat. De inzittenden van de auto’s zijn door een ambulanceverpleegkundige nagekeken. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de wrakken afgesleept.