CSV ’28 wint stadsderby van ZAC

CSV ‘28 heeft zaterdag de stadsderby gewonnen van ZAC uit Zwolle Zuid. De ploeg uit Stadshagen won met 2-0.

CSV ‘28 hoeft daardoor alleen IJVV voor te laten gaan en staan na vijf gespeelde wedstrijden op de 2e positie op de ranglijst. ZAC bivakkeert nu op de een-na-laatste plek in de 3e klasse O.

Op slag van rust zette Joppe Hakstege CSV ’28 op voorsprong (1-0). Aan het einde van de tweede helft verdubbelde Diek Hakstege in de 90e minuut de score (2-0).

Zaterdag 2 november speelt CSV ’28 uit tegen de buurman van ZAC. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt bij Zwolsche Boys. Ook ZAC staat dan opnieuw een derby te wachten. Zij spelen gelijktijdig op sportpark Jo van Marle tegen Dieze West. Zij staan momenteel op de 7e plek in de competitie, Zwolsche Boys twee plekken lager.

Foto’s en verslag: Hans Smit