Circus Snor komt optreden bij de Vreugdehoeve

Foto: Circus Snor / Paulus van Dorsten

Bij schapenboerderij de Vreugdehoeve wordt volgende week een circustent opgezet. Circus Snor komt er vier voorstellingen geven, op dinsdag 20 en woensdag 21 augustus.

Circus Snor reist t/m 29 september door Nederland met een knusse circustent. Daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee.

Kinderkaravaan

Het publiek kan zich voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze vermaken op de Kinderkaravaan. Iedereen, jong en oud, kan zijn of haar innerlijke kind even laten gaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jong en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen.

Fête Magnifique

Dit jaar viert Circus Snor een feestje: Fête Magnifique. Circus Snor gaat al 10 jaar lang elke zomer op pad. Dat moet gevierd worden! En bij een feestje gaat er tijdens de voorbereidingen wel eens iets mis, komen er bijzondere gasten langs, worden er cadeautjes uitgedeeld, gezongen en kun je fantastische optredens zien in de circustent! 

Het publiek zal kunnen genieten van spectaculaire optredens van getalenteerde artiesten, waaronder Claudia en Alessio, de acrobaten uit Italië. Er is een meesterlijke jongleeract en Sabine vertoont haar kunsten in de touwen in de lucht. Larissa laat haar indrukwekkende vuuract zien, terwijl Jasper de toeschouwers versteld zal doen staan met zijn verbazingwekkende illusies. 

Kaartverkoop

De voorstellingen zijn op dinsdag 20 augustus en woensdag 21 augustus 2024, beide dagen om 11.00 en 16.00 uur, bij Boerderij de Vreugdehoeve in Zwolle. Kaartjes voor de voorstellingen kosten 14 Euro. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus Snor