Zonnig einde zomervakantie met StadshagenFestival

De zomervakantie is nu dan echt voorbij. Maandagochtend was het weer druk op de fietspaden en wegen in Stadshagen. Afgelopen weekend genoot de wijk nog van de traditionele afsluiter van de vakantie: het StadshagenFestival! Onze fotografen waren erbij en maakten onderstaande fotoreportage!

Het StadshagenFestival is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste buurtevenementen van Nederland. Met een grote braderie in het winkelcentrum, een kinderplein met attracties in het Twistvlietpark en een feesttent met ‘s avonds een optreden van Fantix & The Dizzy DJ. Dit jaar begon het festival zelfs al op vrijdagavond, met een exclusief concert van het Thomas orkest.

Na een regenachtige start in de ochtend, brak de zon volop door en kon het feest beginnen. De organisatie kijkt terug op een fantastische dag: “Het open podium was een groot succes met geweldige optredens van lokaal talent. De braderie was bruisend en het Kids Jumbo Plein zat vol met lachende gezichten en plezierige activiteiten. En wat een geweldig feest in de avond!”

Bekijk ook de uitgebreide fotoreportages van Ruben Meinten en Jestaaterop.nl!