Nachtelijke asfaltwerkzaamheden in Stadshagen

Aan de Werkerlaan en bij de rotonde van het treinstation van Stadshagen wordt tussen maandag 2 en vrijdag 6 september verouderd asfalt vervangen. De werkzaamheden vinden in de avond en nacht plaats tussen 19.00 en 06.00 uur. Verkeer moet rekening houden met hinder en extra reistijd.

Op de Werkerlaan wordt in de avond en nacht van maandag 2 tot en met donderdag 5 september gewerkt. Het gaat om het gedeelte tussen de Koperslagerstraat en winkelcentrum Stadshagen. Er wordt ook dichtbij de ingang van de ondergrondse parkeergarage gewerkt. Winkelcentrum Stadshagen blijft bereikbaar via de Belvederelaan. Verkeer wordt omgeleid via de Stadshagenallee, Hasselterweg en Belvederelaan. Fietsers kunnen de omleidingsborden ter plekke volgen.

Van maandag 2 tot en met woensdag 4 september wordt er in de avond en nacht gewerkt aan de rotonde aan de Havezathenallee bij station Stadshagen. Verkeer wordt omgeleid via de Stadshagenallee en de Hasselterweg. Fietsers kunnen de omleidingsborden ter plekke volgen.